Beginpagina   Informatie   Nieuws   Voorwaarden   Meestgestelde vragen   Contact  
 
 
Alle Algemene voorwaarden zijn terug te vinden op www.jackhussell.nl
Deze winkel is onderdeel van deze site en heeft de rechten en verplichtingen om naar deze voorwaarden de handelen.

1.1 Voorraad
Doordat deze winkel niet elke dag geupdated wordt kan het voorkomen dat een artikel niet meer op voorraad is. Wij zullen de aankopende partij via een mail op de hoogte stellen hiervan.

2.1 Betaling
Deze gegevens worden verstrekt ivm met eventuele betalingen voorvloeiend uit bewezen diensten door de site www.jackhussell.nl of Neko Site Management dan wel jackhussell.biedmeer.nl. Deze betalingen geschieden op basis van de algemenevoorwaarden  van de desbetreffende banken welke door de aankopende partijen ingeschakeld worden.

2.1.1.Na betaling zullen de door u bestelde artikelen binnen 1 werkweek aangeboden worden voor versturing bij TNT. Na betaling van online producten zal deze binnen 1 werkweek geplaatst worden op 1 van de sites behorende bij Neko Site Management.  

2.1.2 Alle bedragen dienen te worden voldaan in Euro. Overige algemene voorwaarden zijn vermeld onder Colofon / Algemene voorwaarden op de site www.jackhussell.nl of stel uw vraag op info@jackhussell.nl
 
3.1 Gegevens:
ABN AMRO: 61.86.11.517
Tnv F. de Jongh in IJsselstein (ut) Nederland
o.v.v. het artikel en uw naam
 
4.1 Versturing:
Geschied na ontvangst van betaling door aankopende partij aan leverende partij.

4.1.1  Ondanks het besteden van de grootste zorg en snelheid voor het leveren van verschillende aangekochte producten, kan JackHussell.nl niet
 aansprakelijk gesteld worden voor het zoekraken van artikelen of het beschadigen ervan. Tevens niet  voor het aankopen van artikelen op sites van derden  welke middels jackrussell.nl worden vernoemd.


5.1 Overige algemene voorwaarden:
5.1.1. Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, op welke wijze dan ook (zoals kopiëren, opnemen, foto, kopie, scan) zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Neko Site Management.

5.1.2.Op JackHussell.nl wordt getracht een zo compleet en correct mogelijke manier te gebruiken voor het weergeven van de informatie. Tevens streven wij er naar dit op een overzichtelijke en klantvriendelijke manier te doen. De site wordt daarom regelmatig van nieuw materiaal voorzien om up-to-date te blijven.

5.1.3.Aan de weergegeven informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. JackHussell.nl, Neko Site Management en de Directie van deze site nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de consequenties door het gebruik van de geboden informatie. Tevens zijn zij niet verantwoordelijk voor de informatie op de sites van andere partijen waarnaar wordt verwezen op www.jackhussell.nl

6.1 Informatie
Voor algemene vragen en / of opmerkingen omtrent de inhoud, gebruik van foto’s en tekst op deze site kunt u mailen naar Neko Site Management,
jackhussell@hotmail.com